GYÖNYÖRŰ HAJ A TEXTURÁLTSÁG JEGYÉBEN

Válaszul a legújabb trendekre, a Schwarzkopf Professional forradalmasította a piacot az integrált, göndör és hullámos hajra tervezett új care and styling Mad About Curls & Waves márkájának köszönhetően.

A Schwarzkopf Professional felismerte, hogy minden egyes hajtípusnak megvan a saját karakterisztikája, a formától és sűrűségtől a vastagságig, hosszig és állapotig. A göndör haj esetén ugyanakkor nem csak ezeket a szempontokat kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy a haj textúrája a töveknél feszesebb, a végek felé pedig lazább. Ez a tudatosan tervezett kezelés meg fogja változtatni az összes textúrált hajú lány életét!

A Mad About Curls & Waves a haj textúrájának meghatározására szám- és betűrendszert alkalmaz: számokat a hullámok és tincsek meghatározására és betűket, hogy meghatározza a haj mintázatát a lazától a feszes tincsekig. Így olyan termékkombinációt lehet összeállítani, amely minden hajszükséglet kielégítésére alkalmas.

Válaszd a személyre szabott ápoló & styling rutint!

Mad About Curls & Waves csúcstechnológiás Aquarine Complex technológiával, olyan termékspecifikus ápoló összetevők kombinációja, amelyek:

  • Megerősítik a hajat
  • Intenzíven hidratálnak
  • Hőhatás elleni védelmet biztosítanak
  • Használatukkal akár 96%-al kevesebb töredezés
  • Használatukkal akár 96%-al kevesebb törött hajvég
  • A kézzelfogható definíció érdekében minden hajtincset „ápoló burokkal” fednek be.

Az Aquarine Complex előnyeinek teljes kihasználtságához ajánlatos holisztikus ápoló és styling rutinként használni a termékeket az olyan nagyszerű, hosszantartó göndör tincsekért és hullámokért, amelyekre büszkék lehetünk.

 skp2

A különböző hajtextúrák és -mintázatok ápolására a Mad About Curls & Waves két, specifikus csoportból áll, egyik a göndör tincsekre, másik a hullámokra. Az összes termék négy lépés alapján működik:

1. Tisztít

Mivel a textúrált haj egyik általános jellemzője, hogy „minél göndörebb, annál szárazabb”, a készlet az ápolás szintjétől és a felületaktív anyagtól függően különböző.

2. Ápol

Az enyhétől a mélykezelésig és az erős vajas összetételig, az összes hajtáplálási szint megtalálható a készletben, amire a száraz hajnak csak szüksége lehet.

3. Véd & stílust ad

A készlet részét képezik a széles skálájú formázó termékek, a pehelykönnyű sprayektől és balzsamoktól a hajban maradó balzsamokig és definiáló krémekig. A termékek azt is jelzik, hogy milyen kategóriájú göndör tincsre vagy hullámra alkalmasak a leginkább.

4. Felfrissít

A textúrált haj természetének fenntarthatósága miatt a mindennapi hajmosás nem javasolt. Ennek megfelelően a készlet olyan frissítő termékeket is tartalmaz, amelyeket arra terveztek, hogy újraformálják a haj textúráját a hajmosások közötti időszakokban.