INTS BÚCSÚT AZ ÉRZÉKENY FEJBŐRNEK!

Vendégeink nagy százaléka valamilyen fejbőrbetegségben szenved. Nekünk szakembereknek a szép frizura elkészítése mellett az is a feladatunk, hogy felismerjük ezeket a fejbőrbetegségeket és megoldást kínáljunk vendégeinknek ezek megoldására. A Schwarzkopf Professional újdonsága a BC Scalp Genesis „fejbőr szakértő” sorozata, ami megoldást nyújt minden fejbőrproblémára, így az érzékeny fejbőrre is.

BC Scalp Genesis Schwarzkopf Professional.1

ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEI, A PROBLÉMA FELISMERÉSE

A fejbőr száraz, érzékeny és könnyen irritálódik. Alkalmanként viszkethet, feszülő érzést kelthet és kipirosodhat.

AZ ÉRZÉKENY FEJBŐR KIALAKULÁSÁNAK OKAI LEHETNEK

  • A fejbőr természetes védekezőképessége legyengült, ennek lehetnek genetikai és külső okai is.
  • Társulhat ehhez nem megfelelő faggyútermelés is.
  • A külső hatások lehetnek: légszennyezés, légkondicionálás, fűtés, de a nem megfelelő vegyi kezelés is felboríthatja a fejbőr hidratáltságának alapvető egyensúlyát.

AZ ÉRZÉKENY FEJBŐR KEZELÉSE

Az érzékeny fejbőrnek elsősorban egy alapos „nyugtatásra” van szüksége, melyet a B5 vitamint (Panthenol) tartalmazó fejbőrnyugtató samponnal könnyedén megoldhatunk. A kezelést először a fodrászszalonban kell elvégezni, majd otthoni hajápolásra terméket ajánlani vendégeinknek az eredmény fenntartásához.

AZ ÉRZÉKENY FEJBŐR KEZELÉSE A FODRÁSZSZALONBAN, MAJD OTTHONI ÁPOLÁS

1. lépés: detoxikáló előkezelés & fejmasszázs

2. lépés: fejbőrnyugtató samponozás

3. lépés: otthoni hajápolás

BC Scalp Genesis Self-Warming előkezelő

Ez egy kifejezetten a szalonban használatos detoxikáló előkezelő. A termék magától felmelegszik, amint egy kis víz éri. A termék a detox masszázzsal együtt használatos. Segít aktiválni a mikro-vérkeringést. Eltávolítja a piszkot, tisztítja a fejbőrt. Előkészíti a hajtöveket a további tisztításra.

BC Scalp Genesis Self Warming

BC Scalp Genesis Soothing Sampon érzékeny fejbőrre

Gyengéd sampon száraz vagy irritációra érzékeny fejbőrre. A Stemcode TM Complex és a B5 vitamin kíméletesen, de hatékonyan tisztítja a hajat. Segít a fejbőr megnyugtatásában és az egyensúly helyreállításában. Biztosítja a jövőbeni egészséges hajnövekedést. Szalonkezelésre és otthoni használatra is ajánlott!

BC Scalp Genesis Soothing.1

BC Scalp Genesis Soothing szérum

Nyugtató szérum száraz vagy irritációra érzékeny fejbőrre. A Stemcode TM Complex és B5 vitamin megnyugtatja és helyreállítja az érzékeny fejbőr egyensúlyát. Segít a fejbőr természetes ellenállóképességének megerősítésében. Biztosítja a jövőbeni egészséges hajnövekedést. A szalonkezelés befejezéseként és otthoni használatra is kifejezetten ajánlott.

BC Scalp Genesis Soothing serum